Pages

Sunday, 26 September 2010

Klub Gaia

Vjerujem da mnogi znaju za Klub Gaia. Ja sam za njega doznala prije nekoliko godina na izložbi cvijeća "Florijana" u Rijeci gdje su imali svoj "štand" i odmah se učlanila.
Promoviraju proizvode tvrtke "Unichem", koja proizvodi sve potrebno za uspješan uzgoj voća, povrća i cvijeća, njegu travnjaka, prihranu bilja te zaštitu protiv korova i štetočina. Kupujem njihove proizvode i vrlo sam zadovoljna njima.

Za godišnju članarinu od 69 kuna, na kućnu adresu stigne revija "Gaia" (osam brojeva godišnje). Na 25 stranica u boji mnoštvo je korisnih savjeta o uzgoju voća, povrća i cvijeća, o zaštiti biljaka, herbicidima, pesticidima, prihrani bilja te održavanju travnjaka.    
Ljepota revije je i ta što organizira brojne natječaje za članove kluba s vrijednim nagradama - proizvodima tvrtke "Unichem". Obično se šalju slike vlastitog vrta vezane za temu natječaja. Ovaj put sam dobila nagradu za naj-kutak vrta.

...natječaji iz poslijednjeg broja...

Neke od tema iz poslijednjeg broja su: sredozemne biljke, tulipani, jesen u povrtnjaku ... Odnedavna, svoj kutić ima i Kornelija Benyovsky Šoštarić i dijeli svoje savjete o uzgoju raznog bilja.

Kornelija

U reviji su priloženi i kuponi za popust u odabranim trgovinama koje prodaju proizvode  "Plantella", a isto možete ostvarii i sa članskom karticom.
Ljubazni tim kluba je uvijek na raspolaganju; besplatno savjetovalište otvoreno je na broju 0800 200 221 (tu se možete i učlaniti), a uvijek odgovore i na pitanja, pohvale i dr. koje pošeljem na mail gaia@klubgaia.hr.
Reviju možete pretiti i na Internetu na hrvatskim ili slovenskim stranicama. Ja vam doista sve preporučujem. Učlanite se, biti ćete jako zadovoljni.

No comments:

Post a Comment

I love your comments and appreciate your visit. Thank you!